6974438700 Προποντίδος 60, Νέα Παλάτια, Ωρωπός andonisrrethis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS | Ξηρά Δόμηση Ωρωπός Αττική


Εάν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας και να τον μετατρέψετε σε μοντέρνο και όμορφο κρατώντας την αρμονία και την γαλήνη με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS” η οποία βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της οικοδομής μπορεί να αναλάβει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ελαιοχρωματισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Ωρωπό και σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.
 
 
     
     
     
  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας καθώς και κάποια ξεχωριστή τεχνοτροπία που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, αφοσιωνόμαστε διαρκώς στην δουλειά μας και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε.

Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η επιχείρησή μας επιλέγει σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα.
 
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ωρωπό και όλη την Αττική.