6974438700 Προποντίδος 60, Νέα Παλάτια, Ωρωπός andonisrrethis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS | Ξηρά Δόμηση Ωρωπός Αττική


Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων και αυτό γιατί μπορούν να σας προσφέρουν λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους άμεσα και οικονομικά.

Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. 

H επιχείρησή μας “ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS” η οποία βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής, αναλύει τις απαιτήσεις ενός έργου και σας διασφαλίζει τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.
 
 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος
κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.
 
 
     
  ΟΡΟΦΕΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Ψευδοροφές και όμορφα σχήματα, μπορούν να αναδείξουν κάθε χώρο και να τον κάνουν εντυπωσιακό και μοντέρνο. Το χαμηλό κόστος κατασκευής σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνουν τις γύψινες οροφές πρώτη επιλογή στην ανακαίνιση κάθε χώρου.
 
     
 
     
  ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Όλο και περισσότεροι αρχιτέκτονες και μελετητές εσωτερικού χώρου, αποφεύγουν τα εμφανή φωτιστικά σώματα και προδιαγράφουν τον λεγόμενο “κρυφό φωτισμό”. Με τον όρο αυτό περιγράφουμε το φωτισμό που διαχέεται μέσα από φατνώματα γυψοσανίδας στους τοίχους, ή στις οροφές.
 
     
 
     
  ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Τα χωρίσματα από γυψοσανίδες μπορούν να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν αισθητικά ένα χώρο. Μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους, να απομονώσουμε ένα μέρος του δωματίου, να χωρίσουμε δύο γραφεία ή απλά να δώσουμε άλλο στυλ στο χώρο σας.
 
     
 
     
  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - ΡΑΦΙΑ

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών γυψοσανίδας εσωτερικών και εξωτερικών όπως ράφια και εσοχές γυψοσανίδας, βιβλιοθήκες γυψοσανίδας, καμπύλες κατασκευές γυψοσανίδας  κλπ.
 
     
 
     
  ΓΥΨΙΝΑ ΤΖΑΚΙΑ

Πραγματοποιούμε στο χώρο σας την κατασκευή που επιθυμείτε για το τζάκι σας χρησιμοποιώντας πυράντοχες γυψοσανίδες οι οποίες αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και παρέχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 
     
 
     
  ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ

Οι ορυκτές ίνες είναι κατάλληλες για επαγγελματικούς χώρους και για κατοικίες. Είναι δημοφιλείς γιατί παρέχουν προστασία από υψηλά ποσοστά υγρασίας, ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως επίσης και ηχομόνωση.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ωρωπό και όλη την Αττική.