6974438700 Προποντίδος 60, Νέα Παλάτια, Ωρωπός andonisrrethis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS
Ξηρά Δόμηση Ωρωπός Αττική - Κατασκευές Γυψοσανίδας - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις


Η επιχείρησή μας “ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS” η οποία βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της ξηρά δόμησης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Ωρωπό και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας, ελαιοχρωματισμούς, θερμοπροσόψεις καθώς και σε ολόκληρη την ανακαίνιση του χώρου σας με συνεργαζόμενα συνεργεία.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μεγάλων έργων στον Ωρωπό και σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, αποτελεί εγγύηση για όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.
 
 
     
     
     
  ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας, του ελαιοχρωματισμού και της μόνωσης.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας, φρέσκες και όμορφες ιδέες για το βάψιμο του χώρου σας καθώς και αποτελεσματικές λύσεις μόνωσης.

Στόχος της επιχείρησης είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η δημιουργία λειτουργικών εγκαταστάσεων, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ωρωπό και όλη την Αττική.