6974438700 Προποντίδος 60, Νέα Παλάτια, Ωρωπός andonisrrethis@gmail.com
 
 
 
 
ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS
Ξηρά Δόμηση Ωρωπός Αττική - Κατασκευές Γυψοσανίδας - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις

Η επιχείρησή μας “ΡΕΘΗΣ RENOVATIONS” η οποία βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της ξηρά δόμησης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Ωρωπό και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας, ελαιοχρωματισμούς, θερμοπροσόψεις καθώς και σε ολόκληρη την ανακαίνιση του χώρου σας με συνεργαζόμενα συνεργεία...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ωρωπό και όλη την Αττική.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνουν τα σπίτια σπαταλιέται για θέρμανση και κλιματισμό. Αν όμως προστατεύουμε το εξωτερικό του σπιτιού από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις θερμικές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων και αυτό γιατί μπορούν να σας προσφέρουν λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους άμεσα και οικονομικά. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωτική ανακαίνιση του κτιρίου σας, με συνεργαζόμενα συνεργεία, τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν άψογα αποτελέσματα.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και στοχεύει στην άψογη, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό.